Login

Senior System Engineer

Systeembeheer
36 - 40 hours
Secondary vocational education Bachelor
Nieuw

Job description

Als Systeembeheerder bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van systeembeheer, mirgaties en projecten. Onze klant werkt vanuit verschillende regio’s, wat betekent dat je samen met jou collega’s verantwoordelijk bent voor klanten uit de regio Rotterdam. Dit gebeurt op locatie van onze klanten, maar natuurlijk ook op afstand vanuit ons kantoor in Rotterdam.

Jouw professionaliteit blijkt uit jouw kennis en vermogen om situaties te overzien. Daardoor ben je in staat om advies te geven aan sales en neem je het voortouw bij projecten in jouw regio. Bovendien ben je de medior voor de regio, wat betekent dat collega’s naar jou escaleren voor derdelijns support en je ze begeleid waar nodig is.

Requirements

  • Hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als netwerk- of systeembeheerder;
  • Hebt een goede bekendheid met internet-technologie (TCP/IP, routing, VPN, DNS);
  • Kent de meest bekende virtualisatietechnieken (VMware, Hyper-V);
  • Beschikt over een brede theoretische en praktische kennis op MCSE-niveau van moderne op Microsoft software gebaseerde kantoorautomatisering;

Company profile

Door jou verantwoordelijkheidsgevoel ben jij in staat om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Onze opdrachtgever is marktleider in de juridische sector. Door de ruime ervaring in deze sector zorgen ze ervoor dat oplossingen aansluiten op de dagelijkse praktijk van juridische professionals. Onze klant heeft met 6 vestigingen een landelijke dekking en werkt als lokale partner voor de klant. Met inmiddels ongeveer 70 collega’s is de organisatie de laatste jaren hard gegroeid.

Benefits

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Begeleiding en ondersteuning van collega ‘s;
  • Een uitstekend salaris en 27 vakantiedagen;
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, mobiel/laptop, bonusregeling, Incentiveprogramma en uitbetaling (of opname van) overuren;
Senior System Engineer
Nieuw item
The Impact Group uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.