Connexion

Traineeship Finance & Business Intelligence

Accounting
36 - 40 uur
HBO WO
Doorlopende werving

Hoe gaan we dat doen?

Nadat je je nieuwe collega’s op kantoor hebt leren kennen, ga je in de eerste maand een groot aantal trainingen doorlopen. Trainingen waarin hardskills en softskills worden afgewisseld. Denk hierbij aan; Accounting, Power BI, SQL, Excel, procesoptimalisatie via LEAN, personal branding, communicatievaardigheden etc. Dit is trouwens maar een beperkte greep uit het aanbod, maar hopelijk geeft het je alvast een beeld.
Na afloop van deze eerste maand ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Die opdrachtgevers bevinden zich in diverse branches, van handel tot productie, retail tot gezondheidszorg en van verzekeraars tot non-profitorganisaties. De grootte van de opdrachtgevers varieert van multinational tot middelgrote organisatie.


Wat je gaat doen: maak Finance inzichtelijk
Op een Finance afdeling wordt heel veel financiële data verzameld. Jij weet als financial welke informatiebehoefte er is bij je leidinggevende en vertaalt dit naar rapportages en inzichtelijke dashboards. We vinden het belangrijk dat je meedenkt over mogelijkheden om te optimaliseren, maar ook dat je deze zelf ook nog doorvoert. Je krijgt daardoor snel veel verantwoordelijkheid dus!
Daarom is het belangrijk dat je bouwt aan je kennis en ervaring op het gebied van Finance in combinatie met de mogelijkheden die Business Intelligence tools kunnen bieden. Maak de cijfers uit de business inzichtelijk, zodat jij en je collega’s kunnen sturen op deze informatie.
Voorbeelden van projecten kunnen zijn; het voeren van financiële administraties, opstellen van financiële rapportages, het ontwikkelen van managementrapportages en dashboards, de implementatie van bedrijfsbrede ERP-oplossingen en het optimaliseren van financieel-administratieve processen. Zo bouw jij aan je kennis op het gebied van Finance en Business Intelligence.

Training on the job
Niet alleen The Impact Group, maar ook je opdrachtgever investeert flink in jouw ontwikkeling. Daardoor zie je vaak dat je voor langere tijd betrokken bent bij een opdrachtgever. En ondertussen maak je een steile groeicurve door.
Het is echt ‘learning by doing’. En je komt ook regelmatig naar Utrecht voor een gezellige trainingsdag of borrel. Tijdens deze trainingen worden dan vaardigheden getraind die je in die fase van je carrière nodig hebt.

Wat neem je mee?

- Je hebt recent een HBO of WO-opleiding afgerond of zit in de afrondende fase hiervan
- In je studie of bijbaan ben je in aanraking gekomen met Finance, Accounting of Economie
- Je bent sociaal vaardig, open, eerlijk, proactief en je hebt veel ambitie
- Je woont of wilt gaan wonen in het midden van Nederland (denk aan driehoek Amsterdam/Utrecht/Rotterdam)

Wat wij doen voor jou:

- Persoonlijk aandacht voor jouw ontwikkeling
- Continue opleiding, ontwikkeling en unieke coaching ‘on the job’
- Een leuke werksfeer met collega’s die informeel en open met elkaar werken
- Een salaris, vanaf inzet bij opdrachtgever vergelijkbaar met €2300,- à €2400,- bruto per maand
- En ja, tijdens je eerste maand opleiding word je ook al betaald
- Een auto van de zaak om bij al je opdrachtgevers te komen
Traineeship Finance & Business Intelligence
Nieuw item
The Impact Group utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.