Connexion

Solution Architect Webhosting

Amsterdam
Architectuur
36 - 40 uur
HBO MBO
Nieuw

Functie omschrijving

Onze klant is een van de grotere hosting providers van Nederland welk zich toespits op modern work & webspace. Zij bedienen een aantal zeer toonaangevende bedrijven in Nederland waar door je regelmatig met grootste web-projecten in aanraking komt.

Als Solution Architect ben je voornamelijk bezig met de End to End pres-Sales trajecten. Hierin ondersteun je accountmanagers met de technische haalbaarheid en de vertaalslag van techniek naar realisatie. Naast de semi commerciële activiteiten houd jij je bezig met grootschalige implementatie en migratie projecten. Uiteraard ben jij niet degene die de technische uitvoering voor zijn rekening neemt maar de regisseur van het stuk.

Binnen deze kennis gedreven organisatie willen ze altijd met cutting-edge technologie werken en hiervoor is het dan ook key om continu te kijken naar de best mogelijke werkwijzen, technieken, producten e.d.. Als onderdeel van jouw rol is innovatie een grote pijler. Jij vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken maar ook zeker om de uit te proberen om zo tot de beste resultaten voor de organisatie te komen.

Functie eisen

  • Jij beschikt over HBO werk en denkniveau;
  • Jij hebt weet van de hoed en de rand in de hostingwereld, het liefst vanuit de technisch uitvoering;
  • Linux kent geen geheimen voor jou en jij bent bekend met de volgende technologieën: Ubuntu, Apache, MySQL, PHP, NGNIX;
  • Verder heb jij kennis van (web)server-, database-, storage-, netwerk-, firewall- en virtualisatie-technieken en is het een pre als je ook kennis hebt van Windows server oplossingen.
Solution Architect Webhosting
Nieuw item
The Impact Group utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.